STARŠÍ ŽÁCI, 7.5.2022, SLAVIA RADONICE – AFK NEHVIZDY 6:1

BRANKY: 2x Blümel, 2x Vejběra, Rodný, Beránek (pen.)

V krásném jarním počasí jsem na domácím trávníku přivítali soupeře z Nehvizd, který stejně jako my ještě na jaře nepoznal hořkost porážky. Na souboj o průběžné první místo v tabulce jsem se připravovali celý týden a od prvních minut jsem hráli svou hru.

Začátek utkání jsme zvládli na výbornou a v 1. minutě jsme po centrovaném míči do vápna a následné dorážce šli do vedení. Oba týmy si v průběhu prvního poločasu vypracovali několik možností na změnu skóre, ale brankáři obou týmů byli neprůstřelní. Minutu před koncem poločasu jsme získali míč u soupeřova vápna a Sam Rodný přeloboval brankáře hostí a jdeme do zaslouženého vedení o dvě branky.

Druhý poločas začínáme ve velkém stylu a během 15-ti minut střílíme další tři branky a bavíme diváky kombinační hrou. Soupeř odevzdaně nakopává dlouhé míče na naši obranu, která celý zápas odehrála s maximálním soustředěním a nepustila soupeře v druhém poločase do vyložené šance. V 64. minutě zvyšujeme na 6:0 a dohráváme zápas ve velké pohodě. V poslední minutě zápasu si odražený míč srážíme sami za záda brankáře a konečný výsledek 6:1 nás posouvá do čela tabulky a po 5-ti zápasech máme plný počet bodů při skóre 20:3

Velké poděkování patří našim fanouškům, kteří tentokrát přišli v hojném počtu a podporovali naše kluky po celý zápas.

Díky a makáme dál!!!

Tomáš Moudrý, trenér