20.5.2023, MUŽI, SK KAMENICE – SLAVIA RADONICE 4:7

Kamenice vs Radonice 4:7 (0:3)

Sestava: Moravec T. – Slávik, Mejsnar, Staněk, Doležal – Andriescu, Bezkočka(66.Karabello), Moravec A., Cikaník, Korshynskyi(46. Lukáš) – Kupkár(46.Pekárek)

Branky: Andriescu 3, Doležal, Pekárek, Slávik, Karabello

V rámci 23. kola jsme absolvovali znovu daleký výlet. Tentokrát do Kamenice, kde na nás čekal krásně nachystaný trávník. Před utkáním jsme museli řešit několik omluvenek z řad našich tradičních opor.

Do utkání vstupujeme jako uragán. Hned v první minutě má dobrou příležitost Korshynkyi. Následuje milion procentní šance Mejsnara, který ovšem z malého vápna vůbec netrefuje branku. V prvním poločase jsme naprosto dominantní na míči. Dobrým pohybem a rychlou kombinací nacházíme okénka v domácí obraně. Andriescu za svůj skvělý pohyb a zarputilost je odměněn a po přihrávkách Moravce a Cikaníka dává v rychlém sledu po sobě dvě branky. Ve 39. minutě vybízí Cikaník přesně načasovanou přihrávkou Doležela, který jde z pozice beka sám na domácí branku. Chladnokrevně zakončuje a stanovuje tak poločasové skóre na 3:0 v náš prospěch. Pro domácí to je ještě milosrdný výsledek, protože jsme spoustu svých možností neproměnili.

Do druhé půle vstupujeme se stejným elánem jako jsme hráli celý první poločas. Soupeře jasně přehráváme. V 50. minutě se prosazuje Pekárek. V 58. minutě dává branku i náš druhý bek Slávi a zvyšuje již na 5:0. Po tomto gólu však šla naše hra rapidně dolu. Začali jsme chodit, nehráli jsme jako tým, každý hrál na sebe a každý si chtěl dát branku. Soupeř toho dokázal využit a otevřel si také svůj střelecký účet. Konec utkání byl spíše chaos. Hra byla neurovnaná a my kupili chyby pramenící z naší neochoty se vracet zpět do obrany. Soupeř nás jednoduše přečísloval. Nakonec z toho byla hokejová přestřelka a naše vítězství v poměru 7:4.

V dalším utkání přivítáme na domácím hřišti soupeře z Veltěže. Sobota 27.5. od 10:15h