1.10.2023, MUŽI, SPARTA MRATÍN – SLAVIA RADONICE 7:1

Mratín vs. Radonice 7:1 (3:0)

Sestava: Soška M. – Slávik, Mejsnar, Chvojka R. (46. Chvojka S.), Slivka (46. Korshynskyi) – Andriescu, Bezkočka, Cikaník (80. Soška L.) Bertrand (46.Moudrý) – Karabello (70. Beránek)

Branka: Bezkočka

Od první minuty jsme pod obrovským tlakem. Soupeř jde během prvních pěti minut třikrát sám na naši branku, ale ani jednou neproměňuje. My se ovšem neponaučíme a soupeř si vytváří další a další možnosti. V prvním poločase byla naše hra naprosto tragická a mohli jsme dostat klidně i deset branek.

Do druhého poločasu vpouštíme na hřiště dravé, nadějné mládí a přeskupujeme rozestavení. Na naši hře to je okamžitě znát. Soupeř už nemá takový tlak jako v prvním poločase. Během druhého poločasu máme i dobrou 15ti minutovou pasáž, kdy soupeře zatlačíme a podaří se nám vstřelit branku. Bezkočka krásnou střelou z 25 metrů střílí náš jediný gól v utkání. Ve druhé půli si domácí nevypracovávají tolik příležitostí jako v první půli, ale paradoxně vstřelí více branek. Domácí dávají branky převážně po našich chybách.

Bohužel na naši hře se projevuje početná absence, která nás momentálně trápí a také hlavně to, že prakticky se nescházíme k tréninkům, které máme jen jednou týdně.

Obrovské pozitivum je výkon našich dorostenců, kteří svou kvalitou, přístupem a nasazením dokáží zvednout naši hru. Je to určitě příslib do budoucna.

V příštím utkání přivítáme doma vedoucí celek tabulky Dobřejovice. Sobota 7.10. od 10:15h