18.5.2024, MUŽI, Radonice vs. Mirošovice 1:4(1:2)

Radonice vs. Mirošovice 1:4 (1:2)

Sestava: Pekárek – Slávik, Mejsnar, Cikaník, Houštecký – Debnár(70.Hliebov), Moravec A. Bezkočka (77. Bertrand), Kyšperský, Doležal(85.Pohanka) – Andriescu

Branka: Kyšperský

V sobotu 18. května jsme přivítali na domácím hřišti Mirošovice. Byl to tedy souboj dvou nejhorších celků soutěže.

Do utkání vstupujeme velice sebevědomě. Jsme na míči a na krásně mokrém trávníku se nám skvěle daří kombinace. Hrajeme pohledný fotbal, který se určitě musí líbit. Soupeř hraje v bloku a po většinu prvního poločasu bez míče a bez výraznější aktivity směrem dopředu. Naše mužstvo se trpělivou kombinací dostává až na dostřel branky, ovšem chybí nám finální přihrávka či kvalita v zakončení. V 21. minutě vyrobil hrubku Kyšperský, který svojí malou domů namazal míč hostujícímu útočníkovi, který šel sám na branku a bezpečně proměnil. V 31.minutě Kyšperský napravuje svou chybu a po přihrávce Andriesca jde sám na brankáře a proměňuje. Když už všichni čekají hvizd znamenající konec poločasu, vyrábí Mejsnar další naší hrubku, kterou hostující hráči nemají problém potrestat. Sice jsme odehráli nejlepší a nejpohlednější poločas na jaře, ale bohužel výsledkově to je opět v náš neprospěch.

Do druhé půle jdeme s tím, že chceme pokračovat v trpělivé hře, budeme silní na míči a šance určitě přijdou. Soupeř se ještě více zatáhl do obranné ulity a protože nás opustila trpělivost a kvalita, kterou jsme měli v první půli, hra již nebyla tak líbivá jako v prvním poločase. Je vidět, že naše sebevědomí je pryč a my jsme dělali špatná rozhodnutí. Do hry se vloudila zbrklost a my jsme kupili další a další chyby. Soupeř vsítil dvě branky a my jsme zaznamenali další jarní porážku.

V příštím utkání zavítáme do Radošovic. Sobota 25.5. od 17:00h