26.5.2024, DOROST, SOKOL HRUSICE – SLAVIA RADONICE 1:4

Na hřiště do Hrusic jsme přijeli v dost improvizované sestavě, kdy chybělo 10!! hráčů a musel jsem tým doplnit několika staršími žáky.

Na druhou stranu už nám v rámci soutěže o nic nejde a budeme brát kluky ročníku 2009 stále častěji, aby si zvykli na hru se staršími kluky, což je v příští sezoně nemine.

Do zápasu vstupujeme nekoncentrovaně a hned z prvního útoku domácího týmu inkasujeme. A tady musím být pyšný na náš tým – okamžitě jsme přebrali otěže zápasu a celý první poločas tvoříme hru, dostáváme se do šancí, bohužel nám chybí klid v koncovce

Do druhé půle vstupujeme s jasným cílem otočit nepříznivý vývoj zápasu a tlačíme na soupeřovu obranu. Bohužel po nešťastném zákroku našeho obránce zahrávají domácí pokutový kop. Tonda však skvěle chytá a tady s láme zápas. Po 5-ti minutách se konečně rozvlnila síť v brance domácích po individuální akci Sama Rodného a šťastném zakončení Vojty Moudrého. Stále se tlačíme před soupeřovu branku a v 51. minutě donutíme domácího obránce k chybě, kdy při snaze odvrátit centr posílá nekompromisní střelu za záda svého brankáře.

Nadále kontrolujeme zápas a je z nás cítit větší touha po vítězství. Přidáváme ještě další dvě branky (Kryštof Vejběra a Dali Novák) a odvážíme si z Hrusic velmi cenné 3 body.

Tomáš Moudrý, trenér