25.8.2024, MUŽI, Šestajovice – Radonice 4:3(3:3)

Šestajovice -Radonice 4-3(3-3)

Branky:Cruz,Pekárek,Grafnetr

Sestava:

Moravec-Válek(Houštecký),Cruz,Sochůrek,Hála(Slávik)-Andriescu(Novák),Moravec,Birkuš,Bezkočka(Hliebov),Pekárek-Grafnetr(Bertrand)

První kolo nám výsledkově nevyšlo.

Zápas jsme začali svižně a již ve 2.minutě vstřelil krásnou branku Cruz, po skvělém rohu Bezkočky. Hráli jsme dobře v rychlosti. Kolem 20. minuty jsme se pomalu začali podřizovat domácím.

Dostali jsme dva slepené góly a přestali si věřit.

Sice jsme byli stále lepším týmem, ale v útočné fázi nám to trvalo a nemohli jsme se dostat do obranného bloku domácích, kteří si plnili svoji taktiku na výbornou. Navíc hrozili rychlými brejky. Do poločasu jsme dokázali dát ještě na 2-2 krásnou brankou Pekárka z dobrých 20 m. A po další povedené akci skóruje Grafnetr.

Bohužel téměř z rozehrávky, školácky zaspíme na pravé straně a dostáváme na 3-3.

Ve druhé polovině byl průběh stejný, ale už nepadají branky. My jsme směrem dopředu málo aktivní v posledních 20ti metrech. Je škoda, že nevyužijeme rychlosti hráčů Andriesca, Pekárka, Grafnetra a že oni sami nevyužijí hru 1 na 1 v čemž vynikají. Navíc málo využíváme Aldu Moravce, kterého dostáváme málo do hry.

Domácí jsou stále zalezlí v bloku a daří se jim sbírat, dost často se štěstím, míče za obranu. A jako v první polovině hrozí brejky, které pokryl výborně chytající Moravec.

Cca 20 min před koncem utkání, po naší chybné rozehrávce, darujeme domácím vítězný gól, na který jsme nedokázali odpovědět, což je velká škoda.

Do dalších zápasů musíme jít určitě s pokorou k soupeři, ale přidat na důrazu, aktivitě. A hlavně nebýt líní👍…Prostě jak se říká je chtít přejet. Tým na to máme, teď už je to jen na nás, ukázat to na hřišti.

Spolu za Rado 🤍💚

Děkujeme fanouškům za podporu 👌