STARŠÍ ŽÁCI, 30.4.2022, SK ÚVALY – SLAVIA RADONICE 0:5

V sobotu odpoledne, za krásného počasí jsme zavítali na perfektně připravené hřiště v Úvalech. S místním týmem jsme na podzim sehráli vyrovnané utkání, takže jsme se museli připravit na kvalitního soupeře. Začátek utkání nám vyšel na výbornou a v 8. minutě jsem vedli 2:0 po krásných akcích, které zakončoval David Urushadze. Tento výsledek nás ukolébal a zbytek prvního poločasu jsme dohrávali bez tlaku na míč, dalo by se říct na půl plynu. Z ojedinělých šancích na obou stranách branky nepadly a první poločas tedy vyhráváme o dvě branky.

Do druhého poločasu naši kluci vlétli v tempu, které si představujeme a vytváříme se jednu šanci za druhou, bohužel vše končí na Úvalském brankáři, který fantastickými zákroky vychytal především Olího Klapala, který šel několikrát sám na brankáře. Soupeře jsme zlomili třetím gólem v 59. minutě krásnou dalekonosnou střelou. Do konce utkání přidáváme ještě dvě branky (Sam Rodný a David Urushadze, který zkompletoval hattrick) , navazujeme na předchozí tři výhry a odvážíme z Úval tři body.

V dalším kole zajíždíme na hřiště Nehvizd, kteří stejně jako my ještě v jarní části sezony neztratili ani bod. Držte nám palce!!!

Tomáš Moudrý, trenér