22.9.2022, STARŠÍ ŽÁCI „A“, SK ŠESTAJOVICE – SLAVIA RADONICE 1:2

K třetímu mistrovskému zápasu během šesti dnů jsme přijeli ke spřátelenému týmu do Šestajovic. Přivítalo nás velmi měkké hřiště, ale hlavně kvalitní soupeř. Od prvních minut se hra přelévala z jedné strany na druhou a o šance nebylo nouze. Pouze skvělé výkony obou brankářů a nepřesná muška útočníků dlouho neposouvala skóre zápasu. Jako první jsme udeřili my, když nejmladší člen našeho týmu Adam Fryk napřáhl z dobrých 25-ti metrů a jeho střela zaplula pod horní konstrukci branky. Do poločasu jsem přidali ještě jednu šťastnou branku, kdy brankáři domácích propadla tečovaná střela Daliho Nováka.

Ve druhém poločase již byla znát únava z předchozích zápasů a hra se zcela vyrovnala. Šance se opět střídali na obou stranách a byli to domácí, kteří přesnou střelou k tyči snížili na rozdíl jedné branky. Těsné vítězství jsme si do konce zápasu pohlídali a odvážíme si cenné tři body.

Tým domácích si zaslouží velkou pochvalu za přístup, kvalitu a hlavně snahu hrát hezký, kombinační fotbal. Držíme palce do dalších bojů.

V sobotu 24.9. jedeme na horkou půdu do Nehvizd a pokusíme se získat opět tři body.

Tomáš Moudrý, trenér mládeže