2.4.2023, MUŽI, FK DOBŘEJOVICE – SLAVIA RADONICE 6:0

Dobřejovice vs Radonice 6:0 (3:0) – hřiště UMT Podolí

Sestava: Moravec T. – Kyšperský(71.Niskač), Mejsnar, Hrubeš, Doležal – Alex, Bezkočka, Moravec A., Kupkár(57. Houštecký), Korshynskyi – Cikaník

Za poměrně chladného, lezavého počasí jsme sehráli druhé ,,jarní“ utkání s Dobřejovicemi na umělé trávě v Podolí.

Do utkání vstupujeme s cílem zlepšit náš výkon oproti minulému zápasu. Tento cíl se nám celé utkání daří plnit. Jsme mnohem živější, důraznější a hladovější, než tomu bylo minulé utkání. Bohužel jsme narazili na nejsilnějšího soupeře v této soutěži. Výkonnostně tento soupeř rozhodně přerůstá kvalitu okresního přeboru. Ačkoliv se snažíme z plných sil, tak soupeři nestačíme a jednoznačně nás přehrává. V první půli si nevypracujeme žádnou situaci, která by stála za zmínku. Soupeř má několik možností k zakončení, a tak je z toho poločasový výsledek 3:0.

Druhá půle je totožná jako byla ta první. Jen naše mužstvo má oproti první půli více světlejších okamžiků. Několikrát se nám daří vykombinovat agresivní napadání soupeře a přímočarou přihrávkou se dostáváme za obranu domácích. Vypracováváme si tři slibné možnosti, ale chybí nám důraz v zakončení. Soupeř si stejně jako v první půli vypracovává spoustu brankových příležitostí, a tak je z toho naprosto zasloužené vítězství domácích 6:0. Soupeř byl jednoznačně nad naše síly, nicméně trošku pokory a respektu k soupeři by z jeho strany neškodilo.

Příští kolo nás čeká další těžký oříšek. V neděli 9. dubna nás čeká cesta do Senohrab (16:30)