10.-11.6.2023, STARŠÍ ŽÁCI, TEAMBUILDING SÁZAVA

Druhý víkend v červnu už nás nečekal žádný zápas, tak jsme s 12-ti klukama a naším trenérským duem vyrazili utužit partu na Sázavu.

V sobotu ráno jsme vyrazili vlakem do Zruče nad Sázavou. Ve vlaku proběhla challenge v klikování, šachy a jak jinak mobile gaming :-). Po rychlé prohlídce zámku následovalo 12km v „plné polní“ podél řeky Sázavy do Chřenovic, kde jsme našli azyl u chaty přímo na břehu Sázavy. A nebylo by to správné utužování, kdybychom nezařadili koupání pro některé v ku..a studené Sázavě. Večer opékání buřtů od místního řezníka Krkovičky a společné sledování finále ligy mistrů – to bylo emocí mezi příznivci MAN CITY a INTERU. Přespání pod širákem byla třešnička na dortu.

V neděli pro některé velmi brzké vstávání, přesun místní lokálkou do Horky nad Sázavou a nástup na 7 lodí – směr Kácov. Pro pár kluků to bylo první seznámení se sjížděním řeky a taky do podle toho vypadalo 🙂 Než někteří našli ten správný směr a zjistili, jak se loď ovládá, chvíli to trvalo…… Naštěstí máme šikovné kluky a mohli jsem vyrazit na 18-ti km sjezd až do Kácova. Spousta srandy, vodních bitev i zaslouženého odpočinku v jednom jediném stánku na cestě. Samozřejmě, že proběhly hlášky – Kdy už tam budem….,, Mě bolej ruce a pr..l……, Aaaaa říkal jsi, že hospoda bude za zatáčkou…….., Já mám hlad……

V Kácově jsem dali společnou zmrzku a hurá vlakem ku Praze. Na třetí stanici už všichni (včetně nás dvou trenérů) spokojeně oddychovali zaslouženým spánkem:-)

Cíl splněn – tým utužen, zážitků na několik týdnů a hlavně jsem se všichni vrátili s pocitem super skvělého víkendu a už plánujeme další akce.

Díky rodičům, že nám svěřili svá dítka a obrovské poděkování klukům za to, jací jsou!!!!

TOMÁŠ A RADEK