17.6.2023, MUŽI, SK KOSTELEC U KŘÍŽKU – SLAVIA RADONICE 6:3

Kostelec u Křížku vs Radonice 6:3 (4:0)

Sestava: Moravec T. – Kyšperský, Mejsnar, Hrubeš, Doležal – Andriescu (46.Lukáš), Bezkočka, Moravec A. Cikaník, Korshynskyi(33. Kupkár) – Pekárek

Branky: Kupkárk 2, Cikaník

V posledním zápase letošní sezóny jsme jeli do Kostelce u Křížku.

Od úvodních minut bylo jasně vidět, že nás závěr sezóny nezastihl v dobrém rozpoložení a že nám letní přestávka přijde vhod. Domácí tým nás jednoznačně přehrával a vytvářel si jednu šanci za druhou. I my jsme si vytvořili několik šancí, ale ve finální fázi a následně v zakončení jsme byli hodně špatní. Po první půli jsme prohrávali 4:0 a nutno říci, že tento poločasový výsledek byl pro nás ještě milosrdný.

Do druhé půle jsme vstoupili, jak jen nejhůře jsme mohli. Hned jsme dostali na 5:0 a deset minut na to na 6:0. Soupeř polevil, čehož jsme využili a konečně jsme také proměnili své šance. Po slepených gólech Kupkára to bylo v 67. minutě 6:2. Vypracovali jsem si další příležitosti, ale žádná se neujala. Soupeř své možnosti také nevyužil. V 83. minutě upravil Cikaník na konečných 6:3. Bylo to takové naše tradiční poslední utkání sezóny, kdy už se všichni vidí spíše v hospodě, než na hřišti. Utkání mohlo klidně skončit výsledkem 10:8 a nikdo by se tomu nemohl ani divit.

Závěrem patří poděkování všem fanouškům za podporu v této sezóně. Všem hráčům patří dík za to, že prakticky v 15ti lidech byli schopni důstojně odehrát celé jaro a na jaře získali o 1 bod více než na podzim.

Pevně věříme, že se budeme i v příští sezóně nadále potkávat na hřišti…

Tomáš Moravec, brankář