16.9.2023, MUŽI, AFK NEHVIZDY A – SLAVIA RADONICE 4:2

Nehvizdy vs. Radonice 4:2 (3:1)

Sestava: Moravec T. – Kyšperský(46. Houštecký), Mejsnar, Moravec A., Slávik (67. Bertrand) – Andriescu, Bezkočka, Korshynskyi (58. Moudrý.), Cikaník – Pekárek (19. Rodný(75. Karabello))

Branky: 12. Andriescu, 89. Moudrý

Ve 4. kole jsme zavítali do Nehvizd, které se netají ambicemi na ty nejvyšší příčky. Své ambice potvrzují hned v úvodu, kdy se dostáváme pod tlak a v 9. minutě prohráváme 2:0. Ve 12. minutě domácí obrana vyrábí obrovskou chybu, kterou po přihrávce Cikaníka využívá Andriescu, což zatřese sebevědomím domácích. Jejich tlak jsme tímto gólem otupili. Soupeř je lepší, organizovanější, lépe kombinuje a má lepší pohyb, ovšem naši kluci svou bojovností nedovolují soupeři vytvářet si šance. Na konci prvního poločasu, po sérii nešťastných odrazů se míč odráží k domácímu hráči, který směřuje od půlky hřiště sám na branku. Náš brankář samostatný nájezd likviduje, ovšem na následnou dorážku je jak on, tak i dobíhající Kyšperský, krátký

Ve druhém poločase domácí kontrolují svůj náskok. Dochází k několika střídáním na obou stranách a hra se začíná kouskovat. V 68. minutě se v utkání prosazuje nová posila domácích a svým čtvrtým gólem korunuje svůj skvělý výkon v tomto utkání. V závěru utkání se ze všech sil snažíme o kosmetickou úpravu skóre, což se téměř daří Alexovi, který trefuje tyčku. Co se nepodařilo jemu, tak se v 89. minutě povedlo Moudrému, který si na hranici vápna našel centr Houšteckého. Centr si prvním dotykem ideálně zpracoval a druhým dotykem přehodil domácího brankáře, který jen přihlížel, jak míč končí za jeho zády.

Podali jsme bojovný výkon, ale znovu nás srazilo velké množství chyb. Snad se těchto chyb v příštím utkání vyvarujeme.

SOBOTA 23.9. od 10:15h Radonice vs. Hrusice