3.9.2023, MUŽI, SOKOL VELTĚŽ – SLAVIA RADONICE 3:1

Veltěž vs. Radonice 3:1 (2:1)

Sestava: Moravec T. – Kyšperský(81. Slivka), Mejsnar, Moravec A., Slávik (64. Moudrý) – Andriescu, Bezkočka, Korshynskyi (71. Chvojka S.), Cikaník (81. Bertrand) – Pekárek (81. Karabello)

Branka: Pekárek

Ve 2. kole jsme zavítali do Veltěže. V prvním poločase je k vidění z obou stran celkem pohledný koukatelný kombinační fotbal. Ze tří vyložených šancí, které jsme si v prvním poločase vypracovali dokážeme využít pouze jednu. Ve 34. minutě Pekárek z velkého vápna střelou přesně k tyči překonává domácího brankáře a my se tak ujímáme vedení. Naše mužstvo se oproti prvnímu utkání zlepšilo, co se týče nasazení, přístupu k zápasu a i kombinace se nám dařila. Čeho jsme se bohužel nevyvarovali, byly hloupé a naprosto zbytečné ztráty a chyby. Soupeř si v prvním poločase nevypracoval žádnou šanci, jenže my jsme soupeři sami šance nabídli. Domácí touto naší nabídkou nepohrdli a otočili v závěru poločasu skóre ve svůj prospěch.

Úvod druhého poločasu, co se týče kvality utkání navázal na ten první poločas. Máme několik slibných možností a v 58. minutě máme i velkou šanci k vyrovnání, kterou bohužel neproměňujeme. Z následného dlouhého nákopu domácích naši obránci trestuhodně chybují a domácí útočník jde sám na branku. Na dvakrát se mu podaří míč dostat do naší sítě a my prohráváme o dvě branky. Od této chvíle kvalita utkání mírně upadá. My využíváme plný počet střídání a dáváme šanci naší lavičce. Zbytek druhého poločasu si již žádnou brankovou příležitost nevypracováváme. A protože domácí své šance nevyužívají, utkání končí vítězstvím domácích 3:1

V příštím utkání přivítáme na našem hřišti Bášť. Sobota 9. září od 10:15h.