21. 10. 2023, MLADŠÍ ŽÁCI, FK Radošovice – TJ Slavia Radonice 1:3

Dne 21. října 2023 se na hřišti FK Radošovice odehrál vzrušující fotbalový zápas mladších žáků proti TJ Slavia Radonice. Toto utkání přilákalo pozornost fanoušků a hráči obou týmů byli připraveni ukázat své dovednosti. Slunečné počasí dodalo zápasu ideální atmosféru pro sport.

Zápas začal tlakem Radonic, které měly spoustu šancí. První gól však padl v 17. minutě, kdy Budský Dominik z FK Radošovice poslal míč do sítě a svůj tým o vedení. TJ Slavia Radonice se však nevzdala a odpověděla. Martin Jaitner vyrovnal skóre v 29. minutě a znovu se střelecky prosadil v 41. minutě, posílajíc TJ Slavia Radonice do vedení. Jan Kaštovský z TJ Slavia Radonice přidal další gól v 44. minutě a zpečetil výhru svého týmu. Celkový výsledek byl 3:1 ve prospěch TJ Slavia Radonice.

Tento zápas mladších žáků byl plný napětí a vzrušení. Obě mužstva se prezentovala skvělým fotbalem, a diváci si užili kvalitní sportovní zážitek. Gratulujeme TJ Slavia Radonice k výhře a všem hráčům za jejich skvělé výkony na hřišti.

Kapitán Radonic Patrik Linhart viděl utkání takto: „První polovinu jsme hráli dobře, ale druhou jsme hráli ještě lépe. Škoda, že jsme dostali ten jeden gól.“