29. 10. 2023, MLADŠÍ ŽÁCI, TJ Slavia Radonice – SK Zeleneč 3:2

V uplynulém víkendu se na hřišti Radonic uskutečnil fotbalový zápas mladších žáků mezi týmy Radonic a Zelenče. Toto utkání se neslo nejen ve znamení vyrovnaného výkonu obou týmů, ale také výtečné sportovní atmosféře, která vládla po celý čas utkání.

Zápas začal velmi vyrovnaně, s oběma týmy bojujícími o kontrolu na hřišti. Radonice se chopily vedení v prvním poločase, přičemž Karolína Valová střelila první gól v 11. minutě, což poslalo domácí fanoušky do varu. Následně Teodor Klapal přidal druhý gól pro Radonice v 21. minutě. Patrik Linhart navýšil náskok na 3:0 v 31. minutě.

Zeleneč se však rozhodně nevzdala a bylo jasné, že mají stále sílu a odhodlání. V druhém poločase se vrhli do útoku a snížili náskok Radonic. Adam Kudláček vstřelil první gól pro Zeleneč v 58. minutě, což přivedlo jejich tým zpět do hry. Na konci utkání přidal Benjamin Hořelica Ayobami další gól pro Zeleneč v 66. minutě, což znamenalo konečný výsledek 3:2 ve prospěch Radonic.

Toto utkání mladších žáků bylo plné nasazení a ukázalo, jak důležité je fair play a přátelská soutěž ve světě sportu. Oba týmy si zaslouží uznání za jejich výkony na hřišti a za udržení sportovního ducha po celý čas zápasu. Gratulujeme oběma týmům k vynikajícímu výkonu.

Kapitán Radonic Jáchym Kašpar viděl utkání takto: „První polovinu jsme hráli dobře. Druhou jsme sice měli tlak, ale dostali jsme zbytečné góly. Potom jsme znervózněli, ale nakonec jsme vyhráli.“