18.11.2023 SENOHRABY – RADONICE 8:2 (5:2)

Senohraby vs. Radonice  8:2 (5:2)

Sestava: Moravec T. – Houštecký, Mejsnar, Moravec A., Slávik – Pekárek, Bezkočka, Beránek(60. Urushadze) Korshynskyi , Andriescu – Karabello

Branky: Karabello(penalta), Pekárek

Poslední zápas podzimu jsme odehráli v Senohrabech. K utkání jsme neměli k dispozici dva hráče základní sestavy a ani tradiční posily z dorostu.  Již před zápasem je tak z týmu cítit určitá nervozita a obavy z toho, jak to v Senohrabech dopadne.

Začátek utkání nám vychází a po faulu na Pekárka v pokutovém území s přehledem proměňuje pokutový kop Karabello, pro kterého to bylo poslední utkání za náš tým.  Po tomto gólu v rychlém sledu pěti minut jsme udělali tři naprosto nepochopitelné chyby v zadních řadách a soupeř během chvilky otočil z 0:1 na 3:1. Ve 30. minutě vykřesal maličkou naději Pekárek, který snížil na 3:2. Domácí jsou však jednoznačně lepší než my a soustavným tlakem si připravují jednu šanci za druhou až je z toho poločasový výsledek 5:2.

V druhé půli jsme naprosto odevzdaní, bez jakékoliv snahy se poprat o výsledek. Naše hra je chaotická a postrádá jakoukoliv kvalitu. Všichni už vyhlíží konečný hvizd rozhodčího, aby ukončil naše trápení, které se zastavilo na konečném výsledku 8:2.

Toto utkání bylo jen důkazem toho, že 12 hráčů na to, aby odehráli celou sezónu je opravdu málo a pokud se to sejde tak, že třeba jen 2 z 12ti nejsou k dispozici a k tomu nás nemohou doplnit ani dorostenci, je to katastrofa. Snad se něco povede v zimním přestupovém období a na jaře budeme dál bojovat….