MUŽI – GENERÁLKA na sezónu Měšice vs. Rado 1:5(0:1)

Sestava 1. poločas:

Moravec T. – Slávik, Cikaník (Debnár), Mejsnar, Houštecký – Pekárek, Moravec A., Arient, Bezkočka, Kyšperský – Andriescu

Sestava 2. poločas:

Moravec T. – Hliebov, Mejsnar, Moravec A., Chvojka – Debnár, Pekárek (Rodný), Bezkočka (Pohanka), Moudrý, Stašek – Andriescu(Bertrand)

Branky: Andriescu 2, Pekárek, Rodný, Stašek

V neděli 17.března jsme odehráli naše jediné přípravné utkání před jarní částí sezóny.

V prvním poločase působíme ospale, nemůžeme se dostat do tempa. Je znát, že na přírodní trávě jsme asi potřetí. Naše hra je pomalá, náš pohyb je špatný, a tak soupeř po vyrovnaném úvodu přebírá iniciativu. Bráníme v hlubším bloku, než bychom chtěli nebo než by bylo potřeba. Soupeři nedovolujeme za celý první poločas jedinou střelu na bránu. Domácí sice mají více času míč na svých kopačkách než my, ale bez efektu.

Do druhé půle jsme vstoupili s pozměněnou sestavou a se změnami přišlo i oživení. V úvodu druhého poločasu jsme rychle vstřelili tři branky a od té chvíle soupeř působil odevzdaně. Hra byla neurovnaná s řadou chyb na obou stranách. Nicméně druhý poločas pro nás byl příjemným zjištěním, že kluci ze střídačky dokážou rozpohybovat naši hru a dokážou změnit ráz utkání.

První mistrovské utkání hrajeme v sobotu 23.března od 15:00h ve Struhařově.