5.5.2024 – MUŽI, DOBŘEJOVICE vs. RADONICE 8:1 (7:0)

Dobřejovice vs Radonice 8:1 (7:0)

Sestava: Pekárek – Pohanka(46.Hliebov), Cikaník, Mejsnar,Houštecký – Chvojka(60.Stehlík), Moravec A. Bezkočka, Moudrý(69.Vejběra), Bertrand(66.Beránek) – Andriescu

Branka: Vejběra

V neděli 5. května jsme hráli v Dobřejovicích, tedy týmu na prvním místě tabulky. K tomuto utkání jsme odjížděli oslabeni o 5 hráčů základní sestavy, ale posíleni o 5 dorostenců. Do branky se musel postavit náš nejlepší střelec Pekárek a nutno podotknout, že i přes 8 obdržených branek si vedl více než dobře. Před utkáním jsme si nechtěli připouštět obavy z toho, že by to tu mohl být výsledkový průšvih, ale když soupeř během prvním dvou minut vstřelil dvě branky a ve 28. minutě jsme prohrávali již 7:0, asi všichni tak nějak počítali s tím, že to bude pěkný průser. Za každou cenu jsme se snažili hrát fotbal, za každou cenu jsme se snažili vše řešit fotbalově, snažili jsme se i o vysoké napadání a právě tuto naši odvahu domácí chladnokrevně trestali.

O poločase jsme si k tomu řekli své a dohodli jsme se, že postupně dáme příležitost i dorostencům, kteří za dospělé ještě nikdy nehráli. Domácí v 57. minutě již využili všechna svá střídání, a tak když se jim zranil v 60.minutě hráč, museli utkání dohrávat v deseti, (zraněnému hráči přejeme brzké uzdravení), což nám nesmírně pomohlo a ochránilo nás od neskutečného debaklu. Hra se vyrovnala a my si konečně i s přispěním našich dorostenců mohli zahrát fotbal. V 89. minutě si našel odražený míč Vejběra, který využil svou rychlost, obešel dva bránící hráče, následně i brankáře a do prázdné branky vsítil náš jediný gól utkání, který jsme si za odvahu určitě zasloužili.

Děkujeme dorostencům, trenérovi dorostu a fanouškům za podporu v tomto utkání.