15. 10. 2023, MLADŠÍ ŽÁCI, TJ Slavia Radonice – SK VOTICE 6:0

15. října 2023 se na hřišti TJ Slavia Radonice odehrál fotbalový zápas mladších žáků. Oba týmy, TJ Slavia Radonice a SK Votice, byly připraveny na tvrdý boj na trávníku.

TJ Slavia Radonice dominovala na hřišti od samého začátku. Metoděj Beránek otevřel skóre již v 4. minutě utkání, což poslalo domácí fanoušky do varu. David Vrána rychle následoval s dalším gólem v 6. minutě, což zdvojnásobilo náskok domácího týmu. V průběhu druhého poločasu Radonice nepolevovali. Jan Kaštovský přidal třetí gól pro TJ Slavia Radonice v 42. minutě. David Vrána a Teodor Klapal vstřelili další góly v 46. a 47. minutě. Celkový výsledek zápasu byl nakonec 6:0 ve prospěch domácího týmu. Metoděj Beránek zakončil výkon v 63. minutě a zajistil, že všechny body zůstanou v Radonicích.

Tento zápas mladších žáků byl plný energie a pohledného fotbalu. Oba týmy se snažily svou nejlepší hrou a fanoušci si užili skvělé sportovní odpoledne na hřišti TJ Slavia Radonice. Gratulujeme domácímu týmu k výbornému výkonu!

Kapitán Radonic David Vrána hodnotil utkání slovy: „Zápas se nám dnes velice povedl. Od první poloviny jsme hráli skvěle a také to bylo vidět na výsledku zápasu.“