4. 11. 2023, MLADŠÍ ŽÁCI, FC Jílové – TJ Slavia Radonice 4:2

Fotbalový svět byl opět svědkem vzrušujícího střetnutí, když se utkaly týmy Jílového a Radonic. Na trávníku se hráči obou týmů postarali o pohledný fotbal, ale nakonec si Jílové odneslo vítězství v poměru 4:2.

Ryba a Klapal brankami otevřeli skóre

Už ve druhé minutě zápasu se dostalo Jílové do vedení. Jan Ryba se blýskl povedenou střelou z dálky a poslal svůj tým do vedení. Avšak Radonice nebyly ochotny se vzdát tak snadno a odpověděly brankou od Teodora Klapala v jedenácté minutě.

Škarvada a Ryba dávají góly

Patrik Škarvada z Jílového přidal další dvě branky v 22. a 45. minutě, což upevnilo vedení Jílového. Kluci z Jílového byli v té době na vzestupu, a jejich kombinace, rychlý pohyb a výtečná hra středového pole dělaly Radonicím potíže. Jan Ryba se nechtěl spokojit s jedním gólem a v 49. minutě přidal druhý.

Jaitner vzdoruje

Nicméně, Radonice se nevzdaly a ukázaly svou odhodlanost. Martin Jaitner snížil náskok Jílového brankou v 49. minutě. Byl to moment, kdy se zdálo, že Radonice mohou zdramatizovat vývoj zápasu. Bylo vidět, že hráči obou týmů jsou odhodláni hrát až do posledního hvizdu.

Závěr zápasu

Výsledek byl 4:2 ve prospěch FC Jílové. Tým Jílového ukázal svou kvalitu a schopnost hrát kvalitní fotbal. Radonice se však nevzdaly a bojovaly až do konce. Hráči obou týmů mohou být hrdí na svůj výkon a diváci si odnesli nezapomenutelný zážitek.

Kapitán Radonic Teodor Klapal komentoval utkání takto: „Hráli jsme dobře, měli jsme šance, ale nedávali jsme je. Byl těžký terén, ale snažili jsme se.“