11.11.2023, MLADŠÍ DOROST, SLAVIA RADONICE – SOKOL MĚŠICE 2:7

Do zápasu s týmem Měšic vstupujeme opět ve velmi okleštěné sestavě doplněné celkem 6-ti hráči ze starších žáků. Rozsáhlá marodka a mnoho omluvenek je znát hned od začátku, kdy nás fyzicky vyspělejší soupeř ve 2. minutě trestá a po rohovém kopu uplatňuje svůj důraz a musím uznat, že krásnou střelou z voleje střílí první branku. Hra se následně vyrovnává, ale stále se nám nedaří držet míč na svých kopačkách a silová, v některých případech až zákeřná hra soupeře nás nutí k dalším chybám. Do poločasu dostáváme další tři branky a je po zápase.

Do druhého poločasu vstupujeme skvěle a snižujeme brankou Ondry Langera na 1:4. Bohužel to byl jeden z mála světlých okamžiků dnešního utkání. V 78. minutě přidáváme druhou branku, kdy se Dali Beránek krásně trefuje střelou z hranice velkého vápna.

Opět se ukázalo, že fyzicky vyspělejší soupeř nám dělá problémy a neumíme se srovnat s tvrdou, až zákeřnou hrou, kterou tým Měšic produkuje. Opět jsme narazili na tým, který absolutně nerespektuje soupeře, prezentuje se hraničními zákroky, častuje naše hráče nevybíravými výrazy bez jediné reakce hostujícího trenéra.

Poslední zápas podzimní části sezony nás čeká 25.11. v Šestajovicích.

Tomáš Moudrý, trenér