23.3.2024, MUŽI, Struhařov vs. Radonice 8:2(3:2)

Struhařov vs. Radonice 8:2 (3:2)

Sestava: Moravec T. – Slávik, Moravec A. Doležal, Houštecký(72. Chvojka) – Pekárek, Bezkočka, Kyšperský(85.Niskač), Moudrý(67. Rodný), Debnár(82.Hliebov) – Andriescu

Branky: Pekárek, Andriescu

V sobotu 23.3. jsme zavítali do Struhařova, na hřiště druhého celku tabulky k prvnímu jarnímu utkání.

Úvod utkání je vyrovnaný, nicméně je znát, že jsme museli v sestavě hodně improvizovat, vzhledem k absenci obou našich stoperů. Již v 8. minutě, po našem nedůrazu se na hranici vápna uvolňuje domácí hráč a krásnou střelou do šibenice otevírá skóre dnešního utkání. Pár minut na to nachází Moravec dlouhým výkopem Pekárka, který obchází dva hráče a pomocí teče propasíroval míč za záda domácího brankáře. Je vyrovnáno. Ve 24 minutě se nám vyvedl brejk, který tvrdou střelou z úhlu na přední tyč zakončuje Andriescu a my se ujímáme vedení. Domácí bohužel do poločasu otáčejí skóre. Oba góly padají jak jinak, než po sérii našich chyb a nedůrazu.

Do druhé půle jdeme s odhodláním, že se o výsledek popereme. Ovšem toto odhodlání jsme zřejmě zapomněli v kabině. Hned v první minutě dostáváme lacinou branku. Následující minuty, kdy působíme odevzdaně, bez chuti zabojovat, jasně ukazují, že je po zápase. Soupeř si vypracovává jednu šanci za druhou a tak postupně navyšuje své skóre až na konečných 8:2.

V příštím utkání přivítáme doma Veltěž. Sobota 30.3. od 10:15h